cerita

15 Gambar Lawak Bulan Puasa

Banyak Perkongsian image bulan puasa yang mencuit hati kita. Lawak rasanya.

Cuma suka suka.

image

Arab bawah tu yang lawak

image

 

Budak ini dah melampau. Tapi saya tidak selidik cerita ini, betul atau tidak..

image

 

BREAK SINI

image

 

 

image

Mohammad main hand phone ke….

Bukan masa tu tak ada handphone

image

Biar betul jutawan makan atas lantai. Betul lah tu. Saya ingat lagi tempayan besar tu  masa tonton rancangan tv tahun lepas.

image

 

 

image

 

 

 

image

 

cute

image

 
image

 

image

Pandai mereka buat ni..Abang tu betul-betul teropong anak bulan Shawal

image

Ini masuk ketegori lawak juga ke… Terpulang kepada anda. Semoga hati terbuka terima hidayah dari Allah

image

Ini kau bagi aku kuih siput. Bang tu betul-betul siput

image

Ini berlaku di Trengganu mereka kata. Gadis berpakaian seksi kena pakai kain pelikat. Saya rasa ini di Aceh Indonesia bukan di Trengganu seperti dinyatakan

 

Jangan Lupa Klik Sini
Mat Cangkol viral di media social. Buat post ni untuk hiburan semata-mata. Koleksi ini adalah
Perkongsian saya hari ini adalah benda simple yang mungkin tidak di share oleh orang lain
Serapi Garden yang terletak di jalan Satok memberi pilihan yang menarik kepada pengemar makan-makan di
Mana perginya negeri melayu Sarawak yang hilang. Hari ini mendengar ceramah Datu Sanib Said tentang

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: