info perniagaan

Bagaimanakah keberkesanan instagram untuk perniagaan

Instagram telah menjadi alat pemasaran yang kuat untuk jenama yang berterusan meningkatkan kesedaran jenama. Ia pasti dianggap setanding dengan Pinterest, Facebook dan macam mereka. 5 kelebihan instagram untuk menjalankan bisnes.

Kebanyakan jenama kini menganggap mengemaskini Instagram mereka sebahagian daripada regimen media sosial harian mereka.

Beberapa syarikat pakaian telah membuat penggunaan yang sangat pintar Instagram untuk mempromosikan jenama mereka.

Sama ada peningkatan kesedaran jenama melalui Instagram atau mana-mana media sosial yang lain langsung diterjemahkan ke dalam keuntungan yang lebih tinggi bagi syarikat-syarikat yang menggunakan instagram

Walau bagaimanapun, apa-apa cara yang anda lihat, Instagram  diterjemahkan kepada alat pemasaran yang sangat berkuasa.

Beribu-ribu orang yang menerima peringatan harian produk dan jenama anda pesanann setiap kali mereka layari Instagram.

Contoh instagram menarik>  zaff.store instagram

Kesan kebangkitan visual kandungan di rangkaian sosial adalah yang paling jelas di Instagram.

Jenama dan pemasar telah berlumba-lumba untuk memanfaatkan pertumbuhan yang besar platform sosial dan ramai yang berjaya belajar bagaimana untuk menjual di Instagram.

Kelebihan Menggunakan Instagram Photos in Marketing

Kemudian, kita akan mengkaji mengapa hanya imej Instagram begitu kuat dan sebab-sebab mereka menukarkan lebih baik daripada gambar-gambar generik.

Tetapi pertama, mari kita belajar bagaimana foto Instagram boleh mendapat manfaat perkataan pemasaran mulut dan strategi untuk menggunakan gambar-gambar ini dalam saluran pemasaran.

Ikut panduan di bawah untuk membina hab sosial anda sendiri dan membuat Instagram anda shoppable.

1. Buat akaun Engagehub anda – ia mudah dan intuitif

2. Pilih + Tambah baru Engagehub dan Tambah Sambungan Baru (Facebook, Instagram, Twitter). Pilih pilihan satu dan menghubungkan akaun anda

3. Masukkan URL dagang untuk jawatan dipilih

4. Pergi ke bahagian Design. Pilih warna dan fon. Membuat keputusan jika anda mahu untuk menunjukkan pengarang, penerangan, ikon sumber, atau butang dagang.

5. Terbitkan hab sosial anda di laman web anda. Jika ia dikuasakan oleh Shopify, ia mengambil saat untuk menambah halaman baru dan meletakkan kod HTML Engagehub. platform lain juga membolehkan anda untuk menambah halaman baru dalam beberapa langkah. Salin kod embed dari Engagehub anda dan melaksanakannya ke dalam kod halaman anda.

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: