D’Herbs Diet Gold Hanya As-bab Kolestrol Turun [Update 2017]

Kolestrol adalah satu ancaman kepada kita pada masa ini. Saya makan pil kolestrol disarankan oleh Dr Wan Ali. Saya makan pil beberapa bulan sebelum saya pergi menunaikan fardu Haji.

Saya nak cerita tentang bagaimana saya tidak perlu makan ubat kolestrol. Kuasa Allah, bila kita mohon pasti dia akan mendengar. Jangan jadikan sesuatu benda tu lebih berkuasa dari Allah.

Kisah bermula tahun 2012 sebelum saya pergi Haji. Saya telah di diagnosis ada kolestrol dalam darah.

Masa buat check up dengan Dr. WAN ALI di Kuching saya diber ubat kolestrol. Saya makan ubat ini semasa saya mengerjakan

Haji pada tahun itu. Semasa di mekah dan madinah saya masih makan. Tapi saya tidak henti berdoa supaya saya tidak perlu lagi makan ubat kolestrol ini.

Saya juga minta Allah temukan dengan ubat untuk buang kolestrol .

Pada masa balik haji memang nak kurus.  Saya cuba Diet Gold Dherbs. Mula tu makan nak kurus.

Tapi bila saya buat check up di Normah untuk kolestrol dan Check up darah seluruh badan. Kolestrol saya tidak kurang dari paras sepatutnya yang saya anggap tinggi.

Saya di bagi tahu Dato Dr Au Yong Kien Hoe supaya tidak makan ubat kolestrol dan buat check up seminggu sekali untuk kolestrol. Saya pergi Normah check tiap-tiap minggu selama 3 minggu.

Dr suruh saya berhenti makan ubat kolestrol untuk melihat tahap kolestrol saya. Keputusan sama.

Sebulan sekali selama 3 bulan. Keputusan sama. Wow.

Selepas itu Dr. Datuk kata Jangan makan ubat koleatrol.

Sejak itu saya berhenti makan ubat kolestrol. Tapi saya teruskan makan Diherb Gold.

Ini lah cerita saya. Saya tak suruh ada percaya.

Tip Makan D’herb Diet Gold

Pek baru Diet gold

Tapi kalau makan kena selepas makan berat. Selepas 8 jam pasti anda akan ke jamban.  Keadaan perut memang semek semek. Kalau masih awal guna tahi akan berwarna hitam berminyak. Jangan takut makan saja. Macam dierea saja. Tapi tak lah sakit. Saya makan satu satu hari. Kalau awal dulu saya makan lepas makan tengahari dan maka  malam. Tak tahan nak pergi jamban saya makan lepas makan malam.

Kalau nak diet kena jaga makanan dan senaman diet tetap kalau nak kurang badan cepat buat atkin diet

Bagaimana cara makan Diet Gold

Ramai yang tanya nak tahu bagaimana saya makan diet gold.

Saya makan diet gold ini sebelah malam. Kalau makan heavy tengah hari pun saya makan.

Biasa sehari sekali. Saya dah kira. Selepas 8 jam mestibke tandas. Faham saja lah bagaimana minyak akan kita rasa semasa buang air besar.

Jangan takut kalau selalu ke tandas. Lama kelamaan tu dah dapat jangka.

Apa kandungan Diet Gold

Pasti bahan semula jadi. Ia berkesan.

Kandungan bahan diet gold

Jangan Lupa Klik Sini
Jika anda nak mulakan diet saya cadangkan anda mulakan dengan Atkins Diet atau Carb Diet.
University Colombia telah membuat bahawa gambar selfie yang menunjukkan bentuk badan boleh menguruskan yang berbadan
Kajian mendapat makanan rendah lemak bukanlah sebab pengurangan berat badan. Menarik sungguh kajian ini. Apa
Rujukan perubatan menyatakan untuk terjadi suatu penurunan berat badan, diperlukan keseimbangan antara pengambilan makanan yang

2 thoughts on “D’Herbs Diet Gold Hanya As-bab Kolestrol Turun [Update 2017]

  • March 21, 2016 at 4:06 pm
    Permalink

    macam mana nak dapat harga tu. sis jual ke? hehe

    Reply
    • August 22, 2016 at 4:35 am
      Permalink

      memang tidak akan dapat sekarang. Sharifah Trading Sarawak letak harga pada masa mungkin mereka ada promosi.
      Sekarang dah mahal dah benda ni. RM38 di Sarawak. Member price pun dalam less 10% je

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

%d bloggers like this: