info kesihataninfo perniagaan

Kisah “Medical Card” Kad CuepacsCare Mudah Rawatan

Kisah seorang kenalan yang nak admitted ke hospital Swasta dengan CuepacsCare Medical Card. Buka apa saya nak kongsikan di sini.  Saya tidak ada niat lain melainkan kerana Allah.  Ramai penjawat awam seperti saya yang tidak tahu kewujudan perkhidamatan Cuepacs Care Card ini.  Ada yang bila saya kata ada Medical CuepacsCare Card ini mereka kata “

Medical CuepacsCare ? Tak apa kalau saya dan keluarga sakit boleh masuk hospital Umum” Jawapan yang bersahaja kepada saya.

Saya bukanlah nak promote Cuepacs Care Card ini tetapi nak cerita kisah seorang sahabat saya.  Dia yang lawaknya dia tidak berapa ingat tentang beliau ada subscribe CuepacsCare Medical Card ketika beliau bawa isteri beliau di KPJ Kuching Mengelabah dalam keadaan sebegini tidak hairan semua boleh berlaku.

Sampai di kaunter hadapan beliau bertanya dengan penyambut tetamu KPJ Kuching yang memang ramah.  Beliau minta mereka check samaada beliau ada atau tidak subscribe CuepacsCare ini.  Ini adalah kerana sepanjang beliau subscribe Kad Medical Cuepacs  ini beliau tidak ambil peduli tentang apa gunanya kad ini. Mana dia letak kad CuepacsCare ini pun tidak tidak ingat.  Semua urusan beliau telah dipermudahkan Allah, terima kasih kepada CuepacsCare Medical Kad yang benar membantu ketika susah.

Disini saya bagi link untuk download borang CuepacsCare Medical Kad, Brochure APR2015

Borang CuepacsCare Card

Jangan Lupa Klik Sini
Instagram telah menjadi alat pemasaran yang kuat untuk jenama yang berterusan meningkatkan kesedaran jenama. Ia
Serapi Garden yang terletak di jalan Satok memberi pilihan yang menarik kepada pengemar makan-makan di
Jimmy Choo bukan lagi satu nama yang asing untuk Malaysia mahupun peminat kasut di mana-mana
Branding perniagaan merupakan satu eleman pemasaran yang penting. Semakin banyak orang lihat dan dengar jenama

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: