cerita

30 Gambar Lawak “Mat Cangkol”

Mat Cangkol viral di media social. Buat post ni untuk hiburan semata-mata. Koleksi ini adalah koleksi google dan Facebook yang saya kumpul.

Simpati saya dengan dia.mungkin ada hikmah disebalik peristiwa tersebut.

Bolt sedang dikejar oleh Mat Cangkol

 

Permainan bari mat cangkul makin viral


Tok Adi cerita tanah kubor claim balik cangkul beliau. Kenapa lah ambil cangkul dia.

Ultraman pun takut nak lawan. Inikan anda.

 


Fasha Sandar Bersama Mat cangkul

Atas Padang pun ada Mat cangkul

MU pun kalah kerana Mat cangkul…jangan marah saya peminat MU

Ampun Tuanku.. hantar Mat cangkul kepada yang tidak puas hati.. FAM lah ni

 

mat-cangkul-1

Mat cangkul main golflah..

wp-1477354556082.jpg

Mat Cangkul berlawan dengan Ultraman

wp-1477354434642.jpg

Mat Cangkul membantu Harimau dikerjar kerbau

wp-1477354459991.jpg

Pandai juga menari

mat-cangkul-17

Dia berada dimana-mana

wp-1477354384383.jpg

Kejar Kerbau

wp-1477354373784.jpg

Tok jangan marah dengan Mat Cangkul dia pinjam jap je

mat-cangkul-15

Maaf kan sayaMat Cangkul kerana share ini.

Photo :facebook.com

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: