buku

Zoom Meeting Semasa Perintah Kawalan Pergerakan

Zoom meeting adalah Applikasi yang digunakan untuk mesyuarat di alam maya.

Memang mesyuarat di alam maya ini dengan zoom ini telah memberi satu perubahan kepada cara kita berkomunikasi.

Keselamatan zoom Meeting

Usaha telah digerakkan oleh pihak zoom untuk mempastikan ciri keselamatan zoom ini dipatuhi.

Berikut adalah kenyataan pihak zoom.

Seperti yang dikongsi Eric dari Team Zoom minggu lepas,

Komitmen mereka untuk mengukuhkan dan meningkatkan Zoom adalah keutamaan nombor satu. Mereka menyatakan ingin menjangkau dengan gambaran ringkas mengenai pembebasan terkini mereka, dan menyerlahkan jumlah peningkatan baru yang dibuat khusus untuk memastikan keselamatan dan privasi produk kami.

Untuk maklumat lanjut mengenai perubahan ini, sila rujuk Nota Keluaran kami.

Ikon Toolbar Keselamatan

Hos mesyuarat kini akan mempunyai pilihan Keselamatan dalam kawalan mesyuarat mereka, yang mendedahkan semua kawalan keselamatan dalam Zoom yang ada di satu tempat.

Ini termasuk mengunci mesyuarat, membolehkan Menunggu Bilik, dan banyak lagi.

Pengguna juga boleh menghidupkan Room Waiting dalam mesyuarat, walaupun ciri tersebut tidak dihidupkan sebelum permulaan mesyuarat.

Untuk maklumat lanjut, sila lawat Blog yang diterbitkan baru-baru ini.

Jemput Button pada Toolbar Client Meeting


Butang untuk menjemput orang lain untuk menyertai mesyuarat Zum anda kini tersedia di bahagian bawah panel Peserta.


ID Mesyuarat Tidak Diminta Lagi


ID mesyuarat tidak akan dipaparkan lagi di bar tajuk tetingkap mesyuarat Zoom. ID mesyuarat boleh didapati dengan mengklik pada Peserta, kemudian Jemput atau dengan mengklik pada ikon maklumat di kiri atas tetingkap klien.


Keluarkan Ciri Pelacakan Perhatian Pelawat


Zoom telah mengeluarkan ciri pelacak perhatian peserta sebagai sebahagian daripada komitmen kami terhadap keselamatan dan privasi pelanggan kami. Untuk lebih banyak latar belakang mengenai perubahan ini dan bagaimana kami berputar dalam masa-masa yang belum pernah terjadi sebelumnya, sila lihat nota dari Ketua Pegawai Eksekutif kami, Eric S. Yuan.


Pembuangan SDK Facebook dalam klien iOS kami


Kami telah mengkonfigurasikan ciri ini supaya pengguna masih dapat log masuk dengan Facebook melalui penyemak imbas mereka.


Pemindahan Fail


Pilihan untuk melakukan pemindahan fail pihak ketiga dalam Mesyuarat dan Sembang telah dilumpuhkan buat sementara waktu. Pemindahan fail setempat tersedia dengan keluaran terbaru kami. Pemindahan fail pihak ketiga dan URL yang dapat diklik dalam sembang mesyuarat akan ditambah kembali dalam pelepas yang akan datang.


New Join Flow untuk klien Web


Secara lalai, pengguna kini perlu log masuk ke akaun Zum mereka atau membuat akaun Zum semasa menyertai pertemuan dengan klien Web. Ini boleh dilumpuhkan oleh Admin atau Pengguna dari halaman tetapan mereka.


Sertai Sebelum E-mel E-mel Disabled


Pemberitahuan dihantar ke tuan rumah melalui e-mel apabila peserta menunggu tuan rumah untuk menyertai mesyuarat telah dilumpuhkan.


Menetapkan untuk Membenarkan Peserta Mengubah Nama Sendiri


Pentadbir dan tuan rumah akaun kini boleh melumpuhkan keupayaan untuk peserta menukar nama mereka dalam sebarang mesyuarat. Tetapan ini tersedia di akaun, kumpulan, dan tahap pengguna dalam portal Web.
Bahasa Direktori Direktori dan Syarikat


Kenalan domain: Bahasa dalam direktori Syarikat dan Direktori anda telah berubah. ‘Direktori’ kini dirujuk sebagai ‘Kenalan’, ‘Kumpulan Saya’ telah ditukar kepada ‘Kenalan Saya’, dan ‘Direktori Syarikat’ kini disenaraikan sebagai ‘Semua Kenalan’ dalam versi 4.6.10.


Penglihatan Kenalan Domain


Untuk akaun Pro berasaskan Asas dan tunggal percuma dengan domain yang tidak diurus, kenalan dalam domain yang sama tidak lagi dapat dilihat.

Kami juga telah mengeluarkan pilihan untuk memasangkan senarai Kenalan anda secara automatik dengan pengguna dari domain yang sama. Sekiranya anda ingin menyimpan kenalan tersebut, anda boleh menambahnya sebagai Kenalan Luaran.


Sila pastikan untuk mengemaskini kepada aplikasi terbaharu zoom untuk memanfaatkan ciri-ciri baru ini.

Kami juga sangat menggalakkan anda mendaftar untuk webinar kami untuk mendapatkan gambaran keseluruhan pelepasan terkini ini, dan melanggan Blog kami untuk mendapatkan maklumat dan sumber lanjut pada hari-hari yang akan datang.

Terbaik,
Team ZOOM

Leave a Comment

CommentLuv badge